Elliеnor Grace Pearce♥ Admin
Брой мнения : 220 Популярност : 627 Репотация : 0 Join date : 18.10.2011
| Заглавие: Рецепцията Пет Ное 25, 2011 2:20 pm | |
| | |
|
Nick Alexander New world,new life
Брой мнения : 34 Популярност : 40 Репотация : 0 Join date : 25.11.2011 Age : 33
| Заглавие: Re: Рецепцията Нед Дек 18, 2011 2:28 pm | |
| Момичетата ми бяха дали само един ден да организирам всичко и да замина. Как да организирам всичко за един ден, това беше лудост. Досега никога не бях оставял барът си без надзор дори за една нощ, а сега трябваше да го направя за цяла седмица ама и аз къде се набутах... Както и да е успях някак си да подредя нещата и на следващата сутрин потеглихме към хотела. Когато пристигнахме оставих пиколото да се разправя с багажа, естествено Симон беше напълнила два от най - огромните възможни куфара, но и блондито не ѝ оставаше длъжно. Общо взето багажникът на хамъра ми беше пълен с техния багаж, човек би казал, че заминават за цяла година не само за една седмица. Оставихме момичетата на едно сепаре в лобито, а ние с Мат отидохме на рецепцията да се чекираме и когато получихме ключовете се върнахме при момичетата - Е какво ви се прави сега? - попитах любопитно слагайки ръка на талията на Симон | |
|
Melissa Geller New world,new life
Брой мнения : 183 Популярност : 198 Репотация : 0 Join date : 25.11.2011 Age : 29
| Заглавие: Re: Рецепцията Нед Дек 18, 2011 8:15 pm | |
| След като наехме стаите двете със Симон отидохме в бара, докато момчетата вземаха ключовете. Поръчах си един горещ шоколад и се заговорихме с нея. Беше мило момиче. Не заслужаваше той да се държи така с нея. След малко Мат и Ник дойдоха при нас. Мат ме прегърна и ми залепи една целувка по бузата. Подсмихнах се и го целунах по устните, след което отпих от шоколада си. Стига му толкова наказание... За сега. Ник попита какво ни се прави, а ние със Симон се спогледахме, след което погледнах и Мат. - Ами... Може да се преоблечем и да отидем на басейна, или пък да се разходим из природата. Има много възможности..- предложих, свивайки рамене. | |
|